Hlavní obsah

Žena a gorilí samice si v zoo navzájem ukazovaly své potomky

Novinky, Martin Vlk

Svědky dojemné scény byli návštěvníci zoologické zahrady v americkém Bostonu ve státě Massachusetts. Jedna z žen si tam se svým pětitýdenním synem sedla ke sklu v pavilonu goril, což upoutalo pozornost gorilí samice. Ta z miminka nemohla spustit oči a na oplátku se následně pochlubila i svým vlastním potomkem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Návštěvnice zoo a gorila si vájemně ukazovaly potomkyVideo: KameraOne

 
Článek

Na záběrech, zveřejněných v sobotu, vystupuje Emmily Austinová, která se při návštěvě zoologické zahrady rozhodla ukázat svého pětitýdenního syna Canyona zdejším gorilám.

Reakce devětatřicetileté samice gorily nížinné jménem Kiki jí však vyrazila dech. Ta ihned přispěchala ke sklu a z miminka nemohla spustit oči. V jeden moment se ho dokonce přes sklo snažila chytit za ruku.

Dojemný okamžik si užívala nejenom Austinová, ale také řada jiných návštěvníků zoo. „To je tak roztomilé,“ jde na videu zpovzdálí slyšet jedna z reakcí.

Za Kiki následně přišel i její syn Pablo, kterého přivedla na svět v říjnu loňského roku. Samice gorily jej zdvihla na klín a ukázala Austinové, že je rovněž pyšnou matkou.

Makakové předvedli ukázkové dodržování odstupu

Koktejl

„Když jsem ten den přicházela do zoo, nikdy by mě nenapadlo, že zažiju něco takového. Byla jsem štěstím bez sebe, jak nádherné to bylo,“ svěřila se Austinová Daily Mailu.

„Měli jsme slzy v očích. Lidé nám říkali, že nic krásnějšího v životě nezažili. Je to neuvěřitelná vzpomínka, o kterou se jednoho dne se svým synem podělíme!“ uzavřel manžel Austinové, který dojemné záběry pořídil.

Reklama

Výběr článků

Načítám