Hlavní obsah

Zatkli fanouška Britney Spearsové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUISANA

Pětadvacetiletý Kanaďan Daniel Lachance z Québeku byl zatčen poté, co ilegálně vniknul na pozemek otce dvaadvacetileté zpěvačky Britney Spearsové. Soud ho propustil na kauci 140 tisíc dolarů (přibližně 3,92 miliónu korun).

Foto: Stanislava Dvořáková

Koncert a moll Josefa Slavíka dovedl Pavlu Tesařovou k titulu Laureátky KHS 2015.

Článek

Podle tiskového mluvčího šerifa z Kentwoodu v Luisianě Pattiho Giannobleho byl Lachance dvakrát zadržen v polovině dubna na pozemku, jehož majiteli jsou Britneyini rodiče.

"Pokoušel se setkat s Britney Spearsovou," vysvětlil mluvčí a dodal, že zpěvaččini fanoušci se často pohybují v okolí domu a fotografují si ho. Lachance však překročil povolené meze a pronikl až na zahradu. Popová princezna se přitom v domě svého otce téměř nevyskytuje.

"Chápeme lidi, kteří chtějí vidět slavné osobnosti, ale když vstoupí na soukromý pozemek, je to překročení hranic," řekl Giannoble.

Zklamala fanoušky v Londýně

Spearsová je v současnosti na evropském turné Onyx Hotel. Právě během jejího vystoupení v Londýně se objevily spekulace, že živý zpěv pouze předstírá. Znovu tak vyvstaly pochybnosti o schopnostech zpěvačky tancovat a zpívat zároveň.  

Playback prý poznali samotní návštěvníci koncertu, kteří byli jejím vystoupením velice zklamáni.

"Myslím, že zpívala dvě skladby, při ostatních jen pohybovala ústy," prohlásil jeden z fanoušků při odchodu z koncertu. "Zároveň tancuje, jak chcete, aby u toho ještě dobře zpívala?"

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsové konkuruje sestra

Třináctiletá Jamie Lynn Spearsová, sestra slavné Britney, by mohla kariéru popové princezny ohrozit. Podle vlastního vyjádření pro americkou dětskou televizní...

Britney Spearsová obnažila ňadra

Po zpěvačce Janet Jacksonové, která ukázala své poprsí při letošním Super Bowlu, se odhalila rovněž Britney Spearsová. Stejně jako v Janetině případě...

Spearsová nebude před kamerou nic skrývat

Příležitost nahlédnout do zákulisí zábavního průmyslu chce poskytnout fanouškům zpěvačka Britney Spearsová. Rozhodla se, že při nadcházejícím evropském turné...

Výběr článků

Načítám