Hlavní obsah

Zašel si na ryby, z vody však omylem vytáhl krokodýla

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Australan Trent de With si minulé pondělí vyrazil zarybařit s přáteli na řeku Victoria. Když se udice napnula, bylo všem jasné, že chytil něco opravdu pořádného. K překvapení všech se záhy zpod hladiny vynořil velký krokodýl, který se nechal oklamat návnadou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rybář ulovil krokodýlaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Video se záběry uloveného krokodýla bylo zveřejněno minulý týden na facebookové stránce Rod and Rifle Tackleworld Katherine a zhlédly ho už desítky tisíc lidí.

Úlovek Trenta překvapil, ale ne příliš. „Občas se něco takového prostě stane. Tenhle vypadal, že se to pokusil sežrat,“ uvedl pro australskou mutaci deníku Daily Mail Trent.

„Pak už jen bojujete, dokud se vlasec nepřetrhne nebo nenecháte kořist jít,“ v tomto případě rybářské náčiní vydrželo. „Prut i naviják jsou hodně kvalitní, což dělá ten rozdíl. Obzvláště, když chytáte velkého latese stříbřitého, nechcete, aby vás náčiní zradilo,“ vysvětlil Trent, proč jeho prut vydržel zápolení s krokodýlem.

Video pobavilo zejména kolegy rybáře. „Kámo, já tady chytám mrňavý cejny a ty taháš z vody krokodýly,“ podivoval se pobaveně jeden z nich.

Pokrývač ulovil obřího kapra, řadu rybářů ale pobouřil

Koktejl

„Nic zajímavého k vidění, prostě jen klasický další den při rybaření v Austrálii,“ s nadsázkou glosoval jiný v narážce na abnormálně velkou přítomnost nebezpečných zvířat na jižním kontinentu.

Neobvyklý úlovek však Trentovi ani jeho přátelům nepřekazili rybářské plány. Krokodýl nakonec návnadu neochotně pustil a Trent ulovil ten den ještě několik více než metrových latesů.

Reklama

Výběr článků

Načítám