Hlavní obsah

Zapomněl zvednout ruku blikajícímu Santovi, ten teď dělá na sousedy obscénní gesto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociální síti TikTok si Američanka z Iowy postěžovala na svého manžela. Ten instaloval na jejich dům vánoční osvětlení. Jeho součástí je i Santa, který měl původně na sousedy mávat. Vzhledem k tomu, že mu však manžel rozhořčené ženy zapomněl zvednout ruku, vypadá to, jako by dělal něco úplně jiného.

Foto: Profimedia.cz

Výzdoba v Iowě na zahradě Amber Zinkové se poněkud zvrhla. Ilustrační foto

Článek

Amber Zinková sdílela na TikToku video s rozsvíceným Santou, kterého na komín domu, kde bydlí, nainstaloval její manžel. Santa se dokonce i pohybuje.

Původně měl mávat sousedům, ale vzhledem k tomu, že má ruku u pasu, hodil by se jeho pohyb spíš do filmů pro dospělé.

„Manžel zapomněl dát Santovu ruku nahoru a teď je to obscénní,“ postěžovala si žena na sociální síti.

Je otázkou, do jaké míry svou stížnost myslela vážně, protože celé video doprovodila hudebním podkresem Santa Claus Is Coming to Town, což v angličtině může evokovat i velmi neslušné asociace.

Santa se zamiloval do muže. Vánoční reklama oslavuje 50 let tolerance homosexuality

Vánoce

Ať už se jednalo o žert ze strany obou manželů, vtípek Ambeřina chotě nebo skutečné nedopatření, mnoha lidem tím Amber Zinková rozjasnila den.

Na TikToku video zhlédlo neuvěřitelných 35 miliónů diváků. A tak se po mnoha pobídkách od dalších uživatelů sociální sítě rozhodli, že pro tento rok si vánoční výzdobu pro dospělé na svém komíně ponechají.

Reklama

Výběr článků

Načítám