Hlavní obsah

Zadržený napálil policistu a zavřel ho místo sebe v cele

– Ayutthaya
Novinky, zkr

Celkem jednoduchý fígl, jak se dostat na svobodu, stačil thajskému mladíkovi, který skončil za držení omamných látek v cele předběžného zadržení. Začal totiž usilovně křičet, že má v kobce jedovatého hada. Policistu, který za ním vlezl věc prozkoumat, tam pak zavřel a sám utekl, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista skočil na špek zadrženému a sám skončil v celeVideo: AP

 
Článek

Třiadvacetiletý Anan Komolwanit byl zadržen 18. listopadu poté, co u něj policie objevila desítky tablet metamfetaminu. Druhý den večer začal na služebně ve městě Ayutthaya hlasitě křičet, že má v cele smrtelně jedovatou kobru.

Službu konající policista Ratchada Supawong vše zkontroloval, ale hada nikde neobjevil. Zadržený si ale stěžoval opakovaně, a tak se celý proces několikrát opakoval. Napočtvrté se přitom mladíkovi podařilo z cely vyklouznout a svého dozorce do ní zavřít.

Jak ukazuje záběr z bezpečnostní kamery, Komolwanita na útěku začal pronásledovat další policista, nešťastně u toho ale zakopl. Do pátrání se zapojilo celkem 200 mužů zákona i dobrovolníků. Mladík byl nakonec znovu dopaden druhý den ráno poté, co žádal o pomoc neznámého civilistu.

Kromě přechovávání drog tak Komolwanit nyní čelí i obvinění z útěku z policejní vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám