Hlavní obsah

Záchranář z Ordinace Vágner je podruhé otcem, má syna Samuela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Záchranář ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, herec Petr Vágner, je šťastným otcem syna Samuela. Jeho manželka Gábina v pondělí večer přivedla na svět v pražské porodnici v Podolí druhého potomka.

Článek

Malý Samuel po porodu měřil 48 centimetrů a vážil 3,15 kilogramu. Manželka i syn jsou v pořádku. "Bylo to neuvěřitelně rychlé. Měl jsem hrozně nabitej den, dorazil večer domů, ve 20:15 jsem manželku přivezl do porodnice v pražském Podolí a ve 20:32 byl Samuel na světě," prozradil Novinkám Vágner

V porodnici se divili, jak je Vágner klidný. "Přijel jsem úplně v pohodě. Nahlásil jsem, že přesné kontrakce a šlo se na sál. Sestry se smály, že to nahlašuju jak v seriálu," usmívá se.

Vágner byl porodu přítomen, stejně jako dříve u narození dcery Lilian. "To bych si nemohl nechat ujít, přestřihával jsem opět pupečńí šňůru" říká.

Porod ale málem nestihnul porodník jeho manželky MUDr. Hanáček. "Přijel na poslední chvíli, jeho manželka měla premiéru v divadle. Seděl uprostřed řady, takže během představení polovinu lidí zvednul, aby mohl odejít. Navíc neměl klíče od auta, takže jel do Podolí tramvají," smál se Vágner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám