Hlavní obsah

Záběry mladíka, který prolezl mezi koly rozjetého vlaku, šokují

Novinky, her

Video pocházející ze Severní Ameriky ukazuje mladíka, kterak leží pod jedoucím vlakem a své extrémně nebezpečné jednání si zjevně užívá. Spolu s kamarádem, který celý záznam pořídil, teď musí místním úřadům vysvětlit, jaký tento šílený čin měl smysl.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si lehl pod projíždějící vlak

 
Článek

Oba chlapci šli ze školy domů, když jednoho z nich napadlo, jaké to asi je ležet pod rozjetým vlakem. Neváhali a vydali se k nejbližším kolejím. V momentě průjezdu dlouhého vlaku jeden z nich proklouzl mezi koly do kolejiště.

Jeho kamarád v roli kameramana byl v tu chvíli u vytržení. Křičel na něj, jak je to úžasné a neuvěřitelné. Po pudu sebezáchovy nebo bezpečnosti není ani u jednoho z nich ani památky. Tedy až do chvíle, kdy mladík pod vlakem prohlásí, že tam asi zemře.

V tu chvíli se snaží dostat ven, vyhodí tašku a poté zkouší vylézt. První pokus se ovšem nezdařil a mladík byl málem rozpůlen ve dví. Na druhý pokus již byl venku, očividně šťastný.

Otázkou zůstává, jak dlouho mu jeho štěstí vydrželo. Jeho činem se začaly zabývat úřady a jeho rodiče ho za tento „výkon“ zcela jistě nepochválili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám