Hlavní obsah

Za život může řidič náklaďáku děkovat pohotovým americkým policistům

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byla to situace jako z filmu o hrdinovi, který na poslední chvíli vytáhne muže z hořícího vozu. Na silnici 287 z Oaklandu do Bridgewater Township se ale tato scéna odehrála v reálu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté z New Jersey zachránili řidiče kamionu těsně předtím, než jeho vůz explodovalVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech z 2. března odpoledne je vidět, jak příslušník policie z New Jersey Robert Tarleton provádí běžnou silniční kontrolu, když tu se ozve rána.

„Všechno v pořádku, jeďte hned odtud,“ řekne policista řidiči, rychle mu vrací doklady a běží do policejního SUV, odkud volá na centrálu.

Jde rukama uzvednout velké SUV? Newyorčané tak zachránili chodkyni

AutoMoto

„Je tu kamión v plamenech, řidič je uvnitř,“ oznámí stručně dispečerovi, načež se rozběhne směrem k hořícímu náklaďáku. Tam už se jeho kolega Edward Ryer snaží řidiče dostat z kabiny.

„Musíme hned jít,“ křičí Tarleton a pomůže svému kolegovi vytáhnout řidiče ven. Krátce nato, co se jim to podaří, už je vidět kabinu v plamenech.

Kroky obou hrdinů ocenili i jejich nadřízení. „Jejich rychlé a rozhodné jednání je příkladem našich základních hodnot, tedy cti, povinnosti a věrnosti,“ píše oddělení policie v New Jersey na svém facebookovém profilu.

Reklama

Výběr článků

Načítám