Hlavní obsah

Za jazyk v cizích ústech zaplatil muž bolestivým zraněním

Novinky, nčs

Pro někoho možná kuriózní, pro dotyčného muže však značně bolestivá událost se odehrála v americkém Detroitu. Nešťastník skončil v nemocnici poté, co mu Youlette Wedgeworthová ukousla při líbání kus jazyka. Žena za svůj čin skončila v policejní cele a hrozí jí dokonce odnětí svobody.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Já ho varovala,” mohla by zcela určitě říct dvaapadesátiletá Wedgeworthová, která muži, s nímž se dobrovolně líbala, ukousla část jazyka. Nedbal totiž jejího varování, aby při líbání jazyk nepoužíval, za což zaplatil velmi bolestivým zraněním.

Po incidentu, jenž se odehrál na konci ledna, byla na místo přivolána policie, která objevila muže s ústy plnými krve a jazykem o zhruba dva a půl centimetru kratším.

Ženit se nechtěl, tak vymyslel plán, jak partnerku odradit. Skončil v poutech

Koktejl

Ukousnutá část jazyka byla naštěstí v ložnici objevena a muž byl později převezen do nemocnice, zatímco Wedgeworthová putovala do vazby. Z té pak byla propuštěna na kauci a na soudní líčení, které proběhne 19. února, bude čekat na svobodě.

„Za 27 let praxe jsem se s podobným případem nesetkal,” uvedl prokurátor Eric J. Smith. Ten dodal, že ženě hrozí za ublížení na zdraví pokuta do výše tisíc dolarů a až rok za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám