Hlavní obsah

Z trapné hry se zrodila chvíle, která přivede k slzám snad každou ženu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá to mnoho lidí - jak asi mladí intelektuálové či geekové žádají své partnerky o ruku tak, aby to bylo aspoň trochu romantické? Pokud nesáhnou po nějakém klišé a nepozvou svou milou do Benátek či Paříže, kde si ji okroužkují, umí být někdy i neskutečně nápadití. Třeba jako vývojář webů Robert Fink, který kvůli žádosti o ruku vytvořil počítačovou hru.

Žádost o ruku prostřednictvím počítačové hry

 
Článek

Že není žádost o ruku prostřednictvím počítačové hry žádná romantika? Možná byste měli vzít v úvahu, že tvorbou této retro hry strávil mladý muž pět měsíců svého života a potřeboval navíc ještě pomoc dvou kamarádů. Pusťte video své lepší polovičce a poté se odvažte říci, že to nebylo ani trochu romantické gesto. Uvidíte, co vám na to řekne.

A zatímco někteří odvezou svou drahou pod palmy na bílý písek, další žádají svou milou o ruku z pódia při koncertu a jiní třeba nechají zpívat celý vagón metra, než onu otázku vyřknou, Fink programoval a programoval.

Vývojář z amerického Oregonu stvořil pro svou přítelkyni Angel Whiteovou hru s názvem Rytíř: Výprava za láskou. A po dvou a půl letech vztahu své partnerce předložil hru k otestování. Teprve v samotném závěru hry dívce došlo, že se ve skutečnosti nejedná o testování zastaralé hry, ale jde o velmi originální žádost o ruku. A nebojte, klikla na „Ano”...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám