Hlavní obsah

Z nudné rodinné sešlosti se vyklubala neotřelá žádost o ruku

Novinky, vps
Houston

Netradiční žádosti o ruku jsou poměrně častým jevem, ale Američan Stacy Ayotte zašel ještě o kus dál. Nechal vytvořit loutkový film, který zachycuje jeho společný život s přítelkyní Donitou od prvního setkání až po současnost, a poté ji požádal o ruku. Jeho nastávající přitom vůbec nic netušila a myslela si, že jí čeká jen povinná účast na obyčejné rodinné sešlosti.

Žádost o ruku v podobě loutkového filmu všechny dokonale překvapila

 
Článek

Ayotte si v texaském Houstonu, kde bydlí, pronajal kapli v kostele a společně se svými přáteli si sezval i početné příbuzenstvo. Všem řekl, že je čeká speciální filmový večer.

Několik hodin předtím, než mělo vše začít, mladý Američan zavolal své partnerce Donitě Haganové a řekl jí, že kvůli práci bohužel nemůže přijít včas. Ve skutečnosti ale na místo přijel s předstihem a schoval se v budce techniků.

Nicnetušící Haganová si myslela, že bude muset přetrpět nudnou sešlost s příbuznými, ale ihned po začátku loutkového filmu jí došlo, že večer se bude ubírat jiným směrem. Ayotte se svými kumpány namířil skrytou kameru přímo na obličej své přítelkyně, jsou tak vidět její reakce od údivu až po slzy dojetí.

Na konci krátkého filmu pochopitelně nemohla chybět žádost o ruku, po které následovala ta reálná přímo v kapli. Dojatá a dokonale překvapená žena samozřejmě řekla „ano“.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám