Hlavní obsah

Willise pronásledují myšlenky na smrt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Devětačtyřicetiletý hollywoodský herec Bruce Willis je údajně posedlý myšlenkami na smrt, proto je rozhodnut prožít naplno každý den svého života. Hrdina kasovního trháku Smrtonosná past si dobře uvědomuje, jak křehký je život. Neustále proto přemýšlí, jak s ním co nejlépe naložit.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

"Za ta léta jsem ztratil pár přátel při hrozných neštěstích. Poznal jsem, jak je život křehký a jak rychle se může rozplynout," sdělil Willis.

O své smrti prý přemýšlí nejméně jednou za den a sám sebe se ptá, zda skutečně žije naplno.

Užitečnější činnost

"Užil jsem si dnes života? Užívám si ho právě teď? A pokud je odpověď záporná, okamžitě přestanu dělat to, co dělám, a vrhnu se na něco jiného," podělil se se svými myšlenkami herec.

"Věřím, že když si nedokážete vážit okamžiku, žít přítomností, pak si svého života dostatečně nevážíte," vysvětlil Willis.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Trápí vás myšlenky na konec života?

Anketa

Trápí vás myšlenky na konec života?
Ne, nikdy
21,5 %
Jen výjimečně
28,8 %
Ano, často
49,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 684 čtenářů.

Reklama

Související články

Bruce Willis: Stále Demi miluji

Americký herec Bruce Willis prohlásil, že stále miluje svou bývalou manželku Demi Moore, s níž se již před pár lety rozvedl. Jednačtyřicetiletá herečka...

Exmilenka Bruce Willise přilnula k jeho dcerám

Brooke Burnsová, bývalá přítelkyně Bruce Willise, znala jeho dcery sice jen krátce, našla si k nim však krásný vztah. Poté, co se s jejich otcem rozešla,...

Bruce Willis se vrací a mává vařečkou

Divácky alespoň trochu úspěšné komedie nemohou, jak se zdá, zůstat bez pokračování. Každičký nápad je třeba vyždímat až na dno, a tak i slušný ohlas amerického...

Výběr článků

Načítám