Hlavní obsah

Vzteklý muž pokousal policejního psa

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý případ má za sebou policejní oddělení z Manchesteru v americkém státě New Hampshire. Pětatřicetiletý Matthew Williams se zabarikádoval v hotelovém pokoji a odmítal vylézt. Když se do akce zapojil i policejní pes, vzteklý muž zavrčel, objal psa rukama a zakousl se mu do hlavy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Manchesterská policie byla přivolána do jednoho z hotelů minulý pátek poté, co kdosi nahlásil, že se jeden z hostů chová „velmi podivně“. Matthew Williams se zamkl v hotelovém pokoji, kde křičel, byl agresivní a házel věcmi.

Foto: Manchester NH Police

Matthew Williams

„Jakmile byly hotelové dveře otevřeny, policisté narazili na barikádu z nábytku,“ uvedlo policejní oddělení ve svém prohlášení. Muž nijak nereagoval na příkazy policistů, ani nezvedal hotelový telefon. Muži zákona se proto rozhodli namísto povolat psovoda s policejním psem Casperem.

Když se Casper dostal do pokoje, Williams zavrčel a vrhl se na něj. Objal ho rukama a zakousl se mu do hlavy. Následně policisté muže zatkli. Casper vyvázl bez větších zranění, agresivní muž byl pokousán na ruce.

Celá akce trvala zhruba dvě hodiny. Williams byl následně dopraven do cely a obviněn z napadení a dalších přečinů.

Reklama

Výběr článků

Načítám