Hlavní obsah

Vyhráli jmění, ale z kuriózního důvodu na jeho převzetí raději čekali

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští manželé Gerry a Lisa Canningsovi vyhráli v loterii 32,5 miliónu liber (1,1 miliardy korun) a pohádkově zbohatli. Pro své milióny se ale hned nehnali a týden čekali. Důvod? Zrovna jim totiž malovali dům.

Foto: Profimedia.cz

Gerry a Lisa Canningsovi

Článek

Na to, že vyhráli, přišli hned ráno po slosování z 13. února. Gerry ale los přes týden nosil u sebe v peněžence, protože manželé se rozhodli, že výhru si ještě nepřevezmou.

„Vím, že to zní šíleně, ale zrovna nám malovali dům. Plánovali jsme to celé věky a všechno jsme zabalili do krabic. Mysleli jsme si, že to takhle bude jednodušší,“ citovat The Daily Telegraph šťastnou výherkyni.

Zavolali tak jen do loterijní společnosti a převzetí si naplánovali na úterý. Nosit u sebe víc než týden los s vědomím, jakou má hodnotu, ale prý bylo o nervy.

Teď už však mohou být v klidu a mohou plánovat, jak s výhrou naloží. Zatím se shodli na tom, že pomůžou své početné rodině, koupí si větší dům a vyrazí na dovolenou, konkrétně na Nový Zéland, protože jsou oba fanoušci Pána prstenů.

Reklama

Výběr článků

Načítám