Hlavní obsah

Vyhrál luxusní porsche, prodal ho a hned vyhrál další

Novinky, nčs

Vyhrát luxusní automobil a k tomu stovky tisíc v hotovosti, to chce pořádnou dávku štěstí. Teď si představte, že ho opravdu máte, ale protože chcete místo auta raději dům, tak vozidlo prodáte. Za dva dny však vyhrajete další. Přesně to je ve zkratce příběh britského šťastlivce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na osmadvacetiletého instalatéra Toma Harveyho se poprvé usmálo štěstí na Vánoce v roce 2017. Tehdy v internetové soutěži vyhrál Porsche 911 Carrera 4 GTS a k tomu 20 tisíc liber v hotovosti (600 tisíc korun).

Takhle na začátku roku 2018 Harvey oslavoval výhru prvního auta

Když však plánoval, že místo prohánění se ve sportovním autě je na čase spíš vybudovat zázemí, prodal porsche za zhruba 2,6 milionu korun a peníze použil jako vklad do nového bydlení.

Jako přes kopírák

Jen o dva dny později se však dozvěděl, že se znovu stal výhercem dalšího luxusního auta. Tentokrát Porsche Macan S v hodnotě zhruba 1,5 milionu korun a znovu 20 tisíc liber v hotovosti. „Pravděpodobně jsem jeden z nejšťastnějších lidí na světě,” říká Harvey.

Zpráva zastihla mladého muže, když právě absolvoval se svým otcem instalatérský kurz v anglickém Essexu. „V klidu jsem dokončil kurz a rovnou zamířil do autosalónu,” popisuje svůj příběh Brit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám