Hlavní obsah

Dvacet let sázel muž stejná čísla, teď vyhrál miliardu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo si počká, ten se dočká. A platí to i v loterii. Kanaďan Bon Truong sázel téměř dvacet let pravidelně stejná čísla a nyní se konečně dočkal. Sedm výherních čísel mu přineslo pohádkovou výhru - v přepočtu miliardu korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bon Truong z Edmontonu pravidelně sázel stejná čísla v loterii Lotto Max po dobu téměř dvaceti let. Sedm šťastných čísel si vybral na základě spojitosti s narozeninami rodinných příslušníků. A právě kombinace čísel 2, 3, 4, 8, 9, 20 a 30 se v říjnu minulého roku stala vítěznou.

Celkem 60 milionů kanadských dolarů si však vítěz vyzvedl až nyní.

„Všechna ta čísla pro mě mají význam. Opakoval jsem je neustále dokola,” říká Truong, jenž se do Kanady přistěhoval z Vietnamu v sedmdesátých letech minulého století.

„Přemýšlel jsem, co to udělá s naší rodinou. Chtěl jsem si být jistý, že na to budeme dostatečně připravení,” vysvětluje čekání na vyzvednutí výhry.

Miliardu korun plánuje Trong investovat především do zajištění budoucnosti. „První, co jsem si pomyslel, byl fakt, že si můžu koupit naprosto všechno,” říká. Po důkladném promyšlení však začne koupí nového domu a vezme rodinu na dovolenou.

Reklama

Výběr článků

Načítám