Hlavní obsah

Vyhlášení nejoblíbenějšího páru roku 2008 přineslo obrovské překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zřejmě nebylo člověka, který by pochyboval o tom, že si z ankety televize Fox News neodnesou první místo Brad Pitt s Angelinou Jolie. A přece se to stalo. Zlatou příčku jim totiž vyfoukli vášnivě zamilovaní Zac Efron a Vanessa Hudgensová. Se třetí příčkou se pak museli spokojit Gabriel Aubry a Halle Berryová.

Foto: Profimedia.cz

Zac Efron s přítelkyní Vanessou Hudgensovou.

Článek

Dvojice ústředních hrdinů z filmové trilogie Muzikál ze střední porazila dosud nejoblíbenější hollywoodský pár Angelinu Jolie a Brada Pitta. "Dokázali z malého televizního filmu Muzikál ze střední učinit obrovský kinohit a kasovní trhák slavný po celém světě,“ vysvětluje prvenství páru redaktor Fox News.

:. Angelině Jolie a Bradu Pittovi vyfoukl vítězství mladý zamilovaný pár.foto: ČTK/AP/Francois Mori

Společnost Disney letos uvedla už třetí film, v jehož názvu je Muzikál ze střední. Tentokráte s podtitulem Maturitní ročník. V českých kinech měl snímek premiéru 4. prosince.

"Nesporně mají také dokonalé zuby. Ale jejich láska nemůže trvat po Muzikálu ze střední, protože jejich kariéry se rozejdou, navždy. Takže je chceme ocenit dnes, kdy jejich láska ještě plane žárem miliónů blesků. Gratulujeme vám k titulu Nejoblíbenější pár roku 2008,“ dodal redaktor Fox News.

10 nejoblíbenějších párů roku 2008 podle Fox News
1.Zac Efron a Vanessa Hudgensová
2.Brad Pitt a Angelina Jolie
3.Gabriel Aubry a Halle Berryová
4.Gavin Rossdale a Gwen Stefaniová
5.Liev Schreiber a Naomi Wattsová
6.Ellen DeGeneresová a Portia de Rossiová
7.Jake Gyllenhaal a Reese Witherspoonová
8.Nicolas Sarkozy a Carla Bruniová
9.Jay-Z a Beyoncé Knowlesová
10.Justin Timberlake a Jessica Bielová

Reklama

Výběr článků

Načítám