Hlavní obsah

Výherce obřího jackpotu zavřel svůj obchod, lidé ho chodili prosit o peníze

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když loni v srpnu Angličan Adrian Bayford vyhrál se svou ženou v loterii v přepočtu 4,5 miliardy korun, věděl, že se mu změní život. Přesto se snažil zůstat nohama na zemi a žít dál normální život. Na začátku ledna ale musel zavřít svůj obchod s hudebními nástroji. Už mu totiž došla trpělivost s denně se opakujícími návštěvami cizích lidí, kteří se z něj snažili dostat peníze.

Foto: Profimedia.cz

Adrian Bayford u svého starého obchodu

Článek

Manželé Bayfordovi to vzali za správný konec. Po srpnové výhře v loterii Euromillions nezačali s bezhlavým utrácením, čímž si získali srdce mnoha obyvatel Británie. Místo luxusního vozu si pořídili rodinný Ford a na svou první dovolenou za moře dokonce vyrazili nízkonákladovými aerolinkami. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Manželé vyhráli přes 4,5 miliardy korunVideo: Reuters

Odvrácená strana slávy se ale projevila velmi rychle. Adrian Bayford vedl společně s jedním společníkem obchod s hudebními nástroji a nosiči a hodlal v tom pokračovat i nadále. Jenže do jeho obchodu najednou začali chodit neznámí lidé a prosili ho o peníze.

„Hodně ho to trápilo. Když některé odmítl, byli na něj sprostí. A takové starosti nepotřebuje,“ uvedl pro Daily Mail majitel sousedního obchodu.

Výherce druhého nejvyššího jackpotu v historii Británie se proto rozhodl svůj obchod zavřít. V branži ale chce zůstat. Plánuje otevření nového obchodu, tentokrát elektronického, aby se vyhnul nechtěným návštěvníkům.

Reklama

Výběr článků

Načítám