Hlavní obsah

Výherci miliardového jackpotu odletěli na dovolenou nízkorozpočtovými aerolinkami

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadá to, že vykročili tou správnou nohou. Adrian a Gilliana Bayfordovi sice vyhráli v loterii Euromillions obří sumu 148 miliónů liber (asi 4,7 miliardy korun), ale velké peníze je zatím nezměnily. Na svou první rodinnou dovolenou za moře totiž rodina vyrazila nízkorozpočtovými aerolinkami. Co na tom, že by si mohli dovolit osobní stíhačku.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Bayfordovi vyhráli bezmála pět miliard korun.

Článek

Britský pár, který vyhrál miliardový jackpot, si získává srdce svých spoluobčanů. Zdá se, že zbohatlické móresy se této rodiny týkat nebudou. Pár se rozhodl vzít své dvě děti, šestiletou Aimee a čtyřletého Camerona na výlet do Evropy. Žádné utrácení za luxus se však nekoná, rodina letěla nízkorozpočovými aerolinkami easyJet.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Manželé vyhráli přes 4,5 miliardy korunVideo: Reuters

Nechtěla médiím prozradit, kam se chystá, podle jejich známého jde však o první zahraniční dovolenou, kterou podnikají.

Britové mají v loterii štěstí

Vítězství britského páru jen prohlubuje ostrovní štěstí, které už kontinentální sázkaře slabě řečeno nervuje. Celkem sedm výherců této loterie v posledním roce totiž pochází právě z Velké Británie.

Výhra 148 656 000 liber je největší od výhry Colin a Chrise Weirových z města Largs, kteří loni v červenci vyhráli 161 miliónů liber (5,15 miliardy korun).

Bohatší než fotbalová hvězda

"Je neskutečné mít dalšího velkého vítěze této loterie z Velké Británie - vždyť to je už sedmá výhra jackpotu v tomto roce," uvedl udiveně mluvčí loterijní společnosti Euromillions a dodal, že se těší, až bude moci přivítat vítěze do milionářského klubu.

Výherní čísla byla tentokrát 50, 21, 17, 48 a 11. Bonusová hvězdná čísla byla vylosována 09 a 10. Kuriózní je, že je nyní pár díky jackpotu několikrát bohatší, než fotbalista Wayne Rooney, jehož jmění je odhadováno na 45 miliónů liber, tedy asi 1,44 miliardy korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám