Hlavní obsah

Výherce miliardového jackpotu stále neznámý, termín propadnutí je za rohem

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobnost, že se na vás usměje štěstí a vyhrajete v loterii 57 milionů liber (1,6 miliardy korun), není moc vysoká. V březnu letošního roku se to přesto podařilo tajemnému výherci, který si vsadil v loterii EuroMillions ve Skotsku. Ani skoro půl roku po slosování se ale o peníze nikdo nepřihlásil.

Foto: Profimedia.cz

Výherce jackpotu je stále neznámý. Ilustrační foto

Článek

Necelých osmapadesát milionů liber čeká na nového majitele od březnového slosování. Jedinou známou informací o výherním tiketu je místo, kde byl vsazen – ve skotském hrabství Ayrshire.

U podobně vysokých výher se občas stává, že se výherce nejdříve snaží se s výhrou psychicky vyrovnat, ujasnit si priority a teprve poté se dostaví pro pohádkovou výhru. U tiketu na 1,6 miliardy korun ovšem zbývají už jen poslední čtyři týdny. V případě, že by si výherce pro peníze do té doby nepřišel, jackpot propadne.

Vykoupil losy ze čtyřiceti obchodů a dočkal se. Vyhrál přes sto milionů

Koktejl

Zástupci loterijní společnosti by si ale takový scénář nepřáli. „Nemůžeme se dočkat, až poznáme nového výherce. Apelujeme na všechny, kteří si v dané oblasti vsadili, aby zkontrolovali svoje tikety,” uvedl Andy Carter z National Lottery, která konkrétní loterii provozuje.

Pokud si někdo pro peníze skutečně přijde, rázem se katapultuje mezi smetánku, alespoň co se hodnoty majetku týče. Podobně bohatý je třeba herec Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera. V České republice by taková výhra stačila na umístění v první stovce nejbohatších Čechů.

Reklama

Výběr článků

Načítám