Hlavní obsah

Vrtulník se během nouzového přistání zřítil k zemi, posádka odešla po svých

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perth

Chvíle hrůzy zažili minulou sobotu australský kameraman Adam Delmage a pilot zpravodajského vrtulníku. Během natáčení dopravní nehody totiž helikoptéře vypověděl motor a začala klesat k zemi. Duchapřítomný pilot Paul Debenham se pokusil o nouzové přistání, i přesto ale stroj na zem spíše dopadl. Ani jednomu se naštěstí nic vážného nestalo, informovala australská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Vrtulník se zřítil na zem, po dopadu z něj vyskočila posádka

 
Článek

Třiadvacetiletý kameraman televizního kanálu Channel 10 natáčel pro zpravodajskou relaci nehodu kamiónu v Baskerville. Během letu začal mít ale vrtulník problémy. „Motor najednou vypadl a my jsme začali klesat,“ popsal pro server perthnow.com.au.

Stroj při nouzovém přistání tvrdě dopadl na zem a skončil na boku s ulomeným ocasem. Hrůzostrašný pád ale nakonec dobře dopadl. Oba muži vyskočili bez vážnějších zranění ze stroje.

„Myslel jsem, že pilot je mrtvý. Nevěděl jsem, jestli mám běžet zpátky a pomoct mu dostat se ven. Nevěděl jsem, jestli to nevybouchne,“ uvedl mladý kameraman, který vylezl z trosek jako první.

Delmage poté skončil v nemocnici kvůli bolestem zad, odkud byl záhy propuštěn. Pilot ošetření odmítl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám