Hlavní obsah

Vlastní otec mě znásilňoval od čtyř let, tvrdí ve zpovědi královna krásy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uživatelé, kteří sledují videopříspěvky bývalé královny krásy Brie Lybrandové, očekávají rady ohledně make-upu nebo oblečení. Na konci minulého měsíce ale zažili šok. Američanka totiž zveřejnila video, ve kterém obviňuje svého otce, že ji od čtyř let znásilňoval, mučil a také, že se pokusil zabít její matku.

Úryvek z emotivního videa Brie Lybrandové

 
Článek

Lybrandová se ve videu objevuje nenalíčená a evidentně rozrušená. Její hlas emotivně přeskakuje, místy dokonce pláče. V celkem dvanáctiminutovém videu, které je částečně zpovědí a částečně výhrůžkou jejímu otci Stevenu Bresslerovi, popisuje svá traumata z dětství.

„Dostala jsem e-mail, že muž, který mě znásilňoval po většinu mého života, se přihlásil k odběru mých videí. Muž, který mě připravil o panenství, který mě okradl o nevinnost, se přihlásil k odběru mých videí,“ svěřuje se dívka na videu.

Dívka popisuje, jak ji její otec od čtyř let znásilňoval a jak se několikrát pokusil zabít její matku. Ve 13 letech utekla z domova a otce už nikdy neviděla. Stále se ale bála, že si ji najde. Přes popis svého dospívání se dostala ke třem zbraním, které si pořídila na svou ochranu. Svému otci vzkázala, že je připravena použít je.

Video okamžitě vzbudilo pozornost a stalo se mnohonásobně sledovanějším než ostatní videa, která dívka zveřejnila. Okamžitě se také objevily spekulace, že nahrávka není pravá. Lybrandová má totiž herecké ambice a toto video k ní má podle mnohých přitáhnout pozornost filmových agentů.

Reklama

Výběr článků

Načítám