Hlavní obsah

Vladko vymění nemocniční kuchyň za televizní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítězi prvního ročníku reality show VyVolení Vladku Dobrovodskému se splnil další sen -stane opět před televizními kamerami. Od února bude společně s Petrem Stupkou moderovat pořad Párty s kuchařem na TV Prima.

Článek

"Mám z toho radost. Potřebuji nějakou práci, která mě bude bavit a k vaření mám velmi blízko,"svěřil se Vladko.

Šéf vlastní tvorby televize Prima Petr Nezval si bývalého kuchaře motolské nemocnice nemůže před kamerou vynachválit. Jeho vtípky u vaření zvedají náladu a chuť k jídlu nejen lidem za kamerou: "Vladko má za sebou kamerové zkoušky a také účinkování v některých našich pořadech.

Diváci jej mohli vidět v talkshow Dementi a 4. února se objeví jako host v pořadu Párty s kuchařem. Během února se Vladko zhostí spolumoderování kulinářského pořadu, který se bude vysílat každou sobotu. "Jsem rád, že tato spolupráce vyšla," dodává Petr Nezval.

Anketa

Díváte se na pořady o vaření?
ano, pravidelně
14,1 %
občas
53,8 %
ne
32,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6400 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Vladko byl hostem pořadu Dementi

První český VyVolený Vladko Dobrovodský se zúčastnil jako host natáčení pořadu Dementi spolu s Evou Holubovou, Bárou Štěpánovou, Štěpánem Marešem, Václavem...

Výběr článků

Načítám