Hlavní obsah

Vladimír Čech se ve Francii ubytoval v hodinovém hotelu

Novinky, Korzo
PRAHA

Herec a moderátor Vladimír Čech velmi rád cestuje. Po republice putuje s partou kamarádů, které zná již mnoho let. Letos v létě si ale také vyrazil s manželkou a dvěma dcerami do severní Francie.

Článek

S kamarády vyráží na túry s baťohem, spí pod širákem a vaří si jídlo v kotlíku. "Jsou to vysloveně pánské jízdy, ženské nebalíme, to už v našem věku ani nejde," usmál se.

Ani při dovolené s rodinou nevyužil Čech služeb cestovní kanceláře, spoléhali se jen sami na sebe. Památky i příroda severní Francie je nesmírně uchvátily, stejně jako ceny komfortních luxusních hotelů. Hledali proto levné ubytování.  

Touží po Bretani

"Asi dvakrát jsme spali v hodinovém hotelu, což jsme, pravda, zjistili, až když jsme tam byli ubytovaní. Nešlo o žádné nevěstince. Jen jsme si všimli, že tam prostě chodí na chvilku páry. Nám to ale nijak nevadilo, protože na pokoj nám nikdo nelezl. Vyspali jsme se v pohodě," konstatoval.

Zážitek to zřejmě skutečně nebyl ani pro rodinu nijak skličující, protože už plánují další návštěvu Francie. Po Paříži a Normandii si chtějí příští rok důkladně prohlédnout Bretaň.

"Máme Kelty jako předky, a tak mě to moc zajímá. Mám raději severnější místa než jižní kraje a vedro. Navíc Francouzi mě okouzlili, jsou příjemní a přitom sebevědomí," konstatoval Čech, ale postěžoval si, že přece jenom se ve Škodě Octavii na cestách tísnili.

Proto si chce v nejbližší době koupit velké auto, aby v něm mohl pohodlněji vozit svoji početnou rodinu. Policejní akce Kryštof nechávají Čecha v klidu. Tvrdí, že je vzorný řidič a jezdí zásadně podle předpisů. Rychlost překročí jen naprosto výjimečně a vůbec si nevzpomíná, kdy naposledy platil pokutu.

Reklama

Související články

Vladimír Čech je vášnivý turista

Herec a moderátor Vladimír Čech se těší na léto, protože bude moci podnikat řadu oblíbených túr. Již více než rok se však na pořádný vandr nedostal, proto...

Vladimír Čech ve Třech mušketýrech

Tradicí pardubického Východočeského divadla se stalo, že poslední premiérou sezóny vytáhne své diváky z krásné secesní budovy pod širé nebe. V letošním roce...

Výběr článků

Načítám