Hlavní obsah

Víkendový erotický veletrh navštívilo kolem 10 tisíc návštěvníků

Novinky, ale
Praha

Mezinárodní erotický veletrh Erofest 2016 se uskutečnil druhý listopadový víkend v Praze na výstavišti PVA Expo Letňany. Pro návštěvníky byla připravena spousta erotických pomůcek a konaly se také programy, kterých se mohli sami zúčastnit.

Víkendový Erotický veletrh navštívilo kolem 10 tisíc návštěvníkůVideo: ale, Novinky

 
Článek

„Podstatou veletrhu je docílit toho, aby byli lidé, co se týká sexu, otevřenější. Aby toto téma nebylo tabu, jako tomu bylo doposud,“ uvedla organizátorka akce Marta Hladíková.

Letošní Erotický veletrh byl obohacen o módní trendy, povzbuzovací a konzumační prostředky nebo o tetování. Inspirovat se mohli jak jednotlivci, tak i páry, které chtějí poznat novinky na trhu.

Návštěvníci si mohli nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet nejrůznější sexuální pomůcky od vibrátorů přes biče až po erotické houpačky. Kromě výrobků, které veletrh nabízel, nabízela akce i doprovodný program, například jako například tanec u tyče, erotickou tombolu nebo módní přehlídky.

Novinkou byly také pánské a dámské zóny, nebo sado-maso zóna.

„Lidé si v sado-maso zóně mohou vyzkoušet různé nástroje nebo pomůcky. Prodejci se návštěvníkům ochotně věnují a popřípadě i vysvětlí, na co je jaká pomůcka a podobně,“ dodala Hladíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám