Hlavní obsah

VIDEO: Soud dal za pravdu Moťovské, prodej Miss ČR je platný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Městský soud v Praze ve středu zamítl žalobu na Kateřinu Moťovskou, ženu pohřešovaného podnikatele Jana Moťovského. Žalobu podal bratr podnikatele Roman Moťovský, protože nesouhlasil s platností plné moci, na jejímž základě Moťovská prodala soutěž královen krásy.

Článek

Soud zároveň potvrdil Romana Moťovského ve funkci jednatele společnosti Art Production K./2. Celá rodina Moťovských vlastní několik společností.

Podnikatel Jan Moťovský, který obchoduje s nemovitostmi, zmizel začátkem loňského srpna ve francouzském Nice, kde byl z obchodních důvodů. Pátrání po něm nebylo ještě skončeno.

Do povědomí české veřejnosti se Moťovský dostal před téměř třemi lety, když v Jevanech u Prahy otevřel muzeum Karla Gotta. Vyšší zájem o svou osobu vyvolal podnikatel loni v březnu, kdy definitivně odkoupil soutěž krásy Miss ČR od jejího zakladatele a dlouholetého šéfa Miloše Zapletala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám