Hlavní obsah

VIDEO: Německý moderátor uchopil v přímém přenosu kolegyni za prso

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Známý německý televizní moderátor Hans Blomberg (31) čelí ostré kritice poté, co v hudební soutěži Bundesvision Song Contest na televizním kanálu Pro Sieben sáhl naschvál na prso moderátorské kolegyni Susance Bersinové (28).

Článek

Moderátorská dvojice Blomberg-Bersinová tradičně uváděla vyhodnocení hudební soutěže Bundesvision Song Contest v rámci spolkové zem Badensko-Württembersko. Tato soutěž je tamější alternativou ke klání Eurovision.

Blomberg si nejdříve zavtipkoval, když řekl, že ty nejkrásnější dva body zůstávají s ním, poté bez okolek uchopil svou ženskou kolegyni za prso. Bersinová byla sice chvíli v šoku, ale pak neváhala a svému kolegovi vpálila pořádný pohlavek.

Dvojice je známá tím, že mezi sebou hodně ostře vtipkuje, tentokrát moderátor svůj žert ale nedomyslel.

Moderátor tvrdí, že pravý skandál je pohlavek

Moderátor prý nechápe povyk, který jeho čin způsobil. "Opravdový skandál je přece to, že mě uhodila, ne to, že jsem ji chytil za prso."

Blombergův šéf ovšem s moderátorem rozhodně není za jedno. Vyhazov sice hvězdu rakouské televize nečeká, byl ale důrazně upozorněn, ať už něco podobného neopakuje. "Zašel moc daleko, o tom není pochyb."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám