Hlavní obsah

Vicemiss Hanychová odmaturovala

Novinky, tim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Druhá vicemiss soutěže Miss ČR 2005 Agáta Hanychová, dcera herečky Veroniky Žilkové, v pondělí složila zkoušku dospělosti. Maturovala na Škole umění a marketingu, kde studovala obor foto a video reportér. Novinky o tom ve středu informovala Hana Srbová z pořádající agentury APK/2.

Článek

Dvacetiletá Agáta Hanychová maturovala z českého a anglického jazyka, z obou předmětů dostala dvojku. Její znalosti z dějin umění však vyučující ohodnotili jen dostatečně.

Agáta se naopak blýskla v předmětu fotografie, z něhož dostala jedničku. Dvojku má dále z estetiky a teoretické části zkoušky z video tvorby. Její praktickou část zvládla dobře.

Maturitou ale studium pro Hanychovou nekončí, ráda by ve vzdělávání pokračovala. Prý si již podala přihlášku na vysokou školu, nespecifikovala však její zaměření.

Hanychová se v současnosti rovněž připravuje na Miss Intercontinental, která se koná v čínské Šanghaji. Finále klání se odehraje 30. července. Agáta se na soutěži předvede v šatech z módního butiku Taiza. Do Číny odletí 9. července.

Reklama

Související články

Agáta o soutěži Žilkové neřekla

Modelku Agátu Hanychovou, devatenáctiletou studentku umělecké školy, už přestalo bavit, že se o ní mluví jen jako o dceři známé herečky. Rozhodla se,...

Výběr článků

Načítám