Hlavní obsah

Veronika Žilková ukázala prvního exmanžela a otce dcery Agáty Hanychové

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Veronika Žilková ukázala svého prvního exmanžela a otce dcery Agáty Hanychové, reklamního režiséra Jiřího Hanycha. Stalo se tak u příležitosti oslavy pětadvacátých narozenin modelky. Žilková dokonce představila prvnímu exmanželovi svého současného muže Martina Stropnického.

Článek

"Já myslím, že se táta s Martinem znají ze studií, táta studoval FAMU. To ale ani jeden ještě neznal mámu. Tady na narozkách to je asi ale poprvé, co se potkali jako exmanžel a současný muž mámy," prozradila Novinkám Agáta Hanychová.

"S tátou se vídám na kafe tak dvakrát do týdne. Máme fajn vztah," řekla modelka. Její otec rodinu opustil, když byly Agátě čtyři roky.

Na oslavu narozenin Agáty přivedl Jiří Hanych také své dva syny. "To jsou tátovi nevlastní synové - jsou vyženění. S druhou manželkou má ještě dvě vlastní děti. Mimochodem tátova současná žena je bývalá nejlepší kamarádka mojí mámy. Bývalá proto, že jí ho přebrala," upřesňuje Agáta.

Od otce dostala Agáta k narozeninám černý prsten ve tvaru zmije. "Nic konkrétního to neznamená. Zkrátka se mi jen líbil," řekl Novinkám Jiří Hanych.

Oslavu pětadvacátých narozenin moderovala Veronika Žilková. "Je to tady trošku jako u Hujerů," komentovala párty na Smíchovské pláži. Tak rozvětvenou rodinu má opravdu málokdo. "Je tady máma, táta, Martin Stropnický, čtyři sourozenci, sestřenice s dcerou, babička, dva nevlastní bráchové a řada dalších," prozradila modelka.

Hanychová připravila na oslavu svých narozenin společně se svým kadeřníkem Martym netradiční módní přehlídku. Modely vytvořila rozstříháním svého starého oblečení. "Vidím dobře? To je moje růžové sako? Tak tohle si Agáto ještě vyřídíme," komentovala model jedné z dívek s úsměvem Veronika Žilková.

"Snad se přehlídka líbila. Marty kvůli přípravám tři dny nespal s mužem," dodala herečka se svým pověstným humorem.

Agáta oslavila narozeniny s dvoudenním předstihem. "Narozky mám ve středu a znovu je pořádně oslavím na přehlídce v casinu v Krči. Od přítele Honzy dostanu dárek Vuittonku a pásek," dodala modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám