Hlavní obsah

Velšan se stane v devětadvaceti letech dědečkem

– Cardiff
Novinky, Dagmar Plecháčová

Přestože mnozí vrstevníci devětadvacetiletého Velšana, jenž si nepřál být jmenován, v jeho věku nejsou ani otci, tento muž se zanedlouho stane již dědečkem. Jeho čtrnáctiletá dcera je totiž v jedenáctém týdnu těhotenství. A ačkoli před lety nebyl jiný a otcem se stal také ve čtrnácti, na dceru je naštvaný, jelikož právě začínala studovat přípravné kurzy na maturitu, uvedl britský deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Takovým typicky vypadajícím dědečkem Velšan určitě nebude. Ilustrační foto

Článek

Pokud by vše vycházelo tak, jak se předpokládá, stal by se mladík z Jižního Walesu nejmladším dědečkem Velké Británie. „Historie se opakuje. Docela se mi líbí ta představa, že budu nejmladším britským dědečkem, ale zároveň se vztekám, jelikož je těhotná. Vím sám podle sebe, jak je těžké být rodičem teenagerem a ona teď udělá to samé“ sdělil Angličan výtku adresovanou své dospívající dceři.

„Přesto při ní samozřejmě budeme stát a to malé přivítáme do rodiny. Je velice mladá, ale také odhodlaná si dítě nechat a my ji nenutili, aby se rozhodla jinak. Nechceme, aby nás začala nenávidět,“ dodal nastávající dědeček, který zároveň přiznal, že ještě nemá šedivé vlasy ani špatný sluch a celkově se na tuto životní roli zatím necítí.

Pět generací pohromadě

Matka Velšana je však naopak nadšená, že se ve svých 47 letech stane prababičkou. Ze začátku prý byla z informace o těhotenství své vnučky v šoku, ale nyní je šťastná.

Zajímavostí je, že rodina bude mít i praprababičku. „Asi není moc rodin, které se dočkají pěti generací najednou,“ dodal budoucí dědeček.

Dosavadním držitelem "titulu" nejmladší dědeček Velké Británie je Dale Wright, kterému bylo rovněž 29, když se jeho syn stal otcem. Velšan však tvrdí, že on bude ještě o pár měsíců mladší.

Reklama

Výběr článků

Načítám