Hlavní obsah

Ve Sportce padl jackpot téměř 38 miliónů korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letošním roce zatím nejvyšší výhru téměř 38 000 000 Kč si na účet připsal sázející, který v pátém sázkovém týdnu vsadil v číselné loterii Sportka čísla 2, 7, 16, 19, 23 a 27.

Článek

Systém tohoto hráče je opravdu zajímavý, pravidelně sází vlastní číselnou kombinaci, přičemž vylosovaná a tedy výherní čísla vždy vyřazuje a nahrazuje novými.

Když před několika týdny získal ve čtvrtém sloupci výhru v pátém pořadí, tři nevýherní čísla na tiketu ponechal, zatímco místo tří vylosovaných doplnil novou, náhodně vybranou kombinaci. Vyplatilo se, protože tiket vyplněný ve všech sloupcích a vsazený první únorovou neděli mu přinesl výhru v prvním pořadí ve výši 37 979 630 Kč.

Při uplatnění nároku na výhru už tušil, jak s velkou výhrou naloží. Prohlásil, že o část jackpotu se podělí s nejbližšími a část chce investovat. Jako nadšený rybář navíc plánuje cestu k severským fjordům, rád by se podíval také na Aljašku a nezapomene ani na charitu v podobě finanční pomoci při konkrétním projektu v některém z dětských domovů.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám