Hlavní obsah

Ve 103 letech si žena plní sny. Na těle má žábu a sviští na motorce

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že je věk skutečně jen číslo, potvrzuje 103letá Dorothy Pollacková z Michiganu. Agilní žena se během koronavirové pandemie rozhodla uskutečnit věci, o kterých delší dobu snila. Její tělo tak zdobí první tetování a vyjela si na motorce, informoval server CNN.

Foto: Profimedia.cz

103letá seniorka se nechala potetovat. Ilustrační foto.

Článek

Pollacková žije v pečovatelském domě, a když do Spojených států přišla koronavirová pandemie, musela do přísné karantény. Měsíce se cítila jako ve vězení, kvůli problémům se sluchem navíc nemohlo krátit ženě čas ani telefonování s rodinou.

„Sestřička nám říkala, že babička trpí depresemi a že ji musíme dostat pryč. V karanténě jsme ji nemohli vidět, takže jsme si nedokázali ani představit, jak na tom je,“ uvedla Teresa Zavitz-Jonesová, vnučka Pollackové.

Po uvolnění opatření se z pečovatelského domu seniorka dostala na vycházky a začala konat. Zamířila do tetovacího salonu a její tělo nyní zdobí obrázek žáby. „Před pár lety mi o tetování říkal vnuk, ale tehdy jsem do toho nešla. Teď jsem se rozhodla si jedno nechat udělat. A protože mám moc ráda žáby, volba byla jasná,“ vysvětlila motiv tetování Pollacková.

Seniorka si nyní hodlá splnit další sny, o kterých přemýšlela zřejmě během izolace v pečovatelském domě. Kromě tetování už má za sebou také projížďku na majestátní motorce. A zdá se, že nápadů má ještě dost.

Reklama

Výběr článků

Načítám