Hlavní obsah

V luxusním řetězci hotelů bydlí páry zdarma, musí se ale natočit při milování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Švédský pornomagnát Berth Milton chce proniknout do světa hoteliérství a rozhodl se zbudovat síť pětihvězdičkových hotelů. A co víc, hosty láká na něco naprosto unikátního – bydlení zdarma. Luxus hotelu si mohou dopřát bez peněz, ovšem má to jednu podmínku. V hotelovém pokoji se dobrovolně nechají točit při sexu a video pak bude zveřejněno internetu.

Foto: Profimedia.cz

Páry budou smět zůstat v luxusním hotelu zdarma, pokud se nechají natočit během sexu. Ilustrační foto

Článek

„Důležitou podmínkou je, že to bude se vším všudy, nic polovičatého nebo snad jen z třetiny,“ uvedl Milton pro americký deník New York Post.

Jeho projekt je skutečně megalomanský. Chce zbudovat až stovku pětihvězdičkových swingers hotelů po celém světě. Ve všech budou moci hosté bydlet zdarma, když se nechají filmaři společnosti Private Media natáčet při sexu.

Podle Miltona by na takových materiálech mohl hotel ročně vydělat v přepočtu na koruny až 773,5 miliónu. „Musí to být samozřejmě také hotel pro neswingery, nebude to nic superexplicitního, kde každý běhá nahý. Bude to mít také styl a třídu,“ dodal Milton žijící v současnosti v Barceloně.

Reklama

Výběr článků

Načítám