Hlavní obsah

V Kameňáku Maxa ještě nepromluvil, jen se líbal

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Uvolněná atmosféra na natáčení komedie Kameňák 2 režiséra Zdeňka Trošky nadchla zpěváka Martina Maxu, který ve filmu vytváří partnerskou dvojici s Helenou Vondráčkovou. Pochvaluje si i režisérův nápad postavit před kameru některé známé osobnosti v původní profesi.

Foto: archiv Miss Junior

Vítězka soutěže volných disciplín Veronika Dvorská (vlevo) a další oceněná Monika Výbohová z Bánské Bystrice.

Článek

"Podobně jako Karel Gott hraje elektrikáře Kamila, se i já, alespoň na plátně, vracím ke svému původnímu povolání učitele tělocviku. Výjimkou je Helenka Vondráčková, která je jako moje filmová partnerka doktorkou psychiatrie," řekl Martin Maxa.

S přijetím role Martin Maxa neváhal ani na okamžik už proto, že mu učarovala Troškova trilogie Slunce, seno... "Účinkování před kamerou jsem si sice už odbyl ve svých jednadvaceti letech v koprodukčním náboženském melodramatu režiséra Petra Weigla Utrpení sv. Sebastiána a později ve filmu Vůně trávy, ale takovou skvělou atmosféru a klid, jaký panuje ve štábu Zdeňka Trošky, jsem ještě nikdy a nikde nepoznal," liboval si Maxa.

Na dovolenou Maxa nepojede, bude propagovat desku

"Samozřejmě, že má role není nijak ústřední, zatím jsem dokonce ještě před kamerou ani nepromluvil, jen jsem se líbal, ale vše si vynahradím o víkendu," těší se pohledný zpěvák na další natáčení. Filmování se Maxovi podařilo dokonale skloubit i s jeho profesí zpěváka. "Týden před natáčením jsem dokončil desku Desáté patro, na níž jsem pracoval celé dva roky," přiblížil svoje další aktivity Maxa.

Deska obsahuje jedenáct nových písniček, k nimž si Martin sám složil hudbu, texty a dělal i veškeré aranže. Na prázdniny se nechystá, odbyl si je už v lednu, kdy navštívil Thajsko. "Teď se chci hlavně věnovat propagaci a výrobě bukletů k desce, která má vyjít už 8. září," zdůvodnil absenci dovolené Martin Maxa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám