Hlavní obsah

V Británii hledají nejzaneřáděnější ložnici. Výherce dostane novou postel

Novinky, Michael Švarc

Spousta lidí využila karantény k pořádnému generálnímu úklidu. Ve Velké Británii ale nyní hledají přesný opak, tu nejvíce zaneřáděnou ložnici, kde se kupí hromady prádla a prázdných krabic od pizzy. Na výherce, největšího britského bordeláře, čeká odměna v podobě nové postele.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bizarní soutěž vyhlásila společnost BedSOS, která se zabývá právě prodejem postelí, píše britský server Metro. Stačí, aby lidé zaslali fotografie svých pokojů a porota posléze rozhodne, který je nejvíce nechutný, špinavý a zaneřáděný a jeho majitel tak zasluhuje novou postel v hodnotě 11 tisíc korun.

Uzávěrka je už příští pondělí, do společnosti už prý přišlo množství soutěžních fotografií. „Za život jsme toho viděli už hodně, ale i tak jsme byli šokováni stavem některých ložnic,“ uvedl výkonný šéf společnosti Danny Richmond.

Z fotografií, které dorazily, jde vidět, že lidem se doma kupí především hromady špinavého prádla. Někde se vyhrabalo množství hraček nebo se rezignovalo na stlaní postele. V jiných domácnostech zase koberec nepřišel už drahnou chvíli do styku s vysavačem.

„Je jasné, že když trávíme mnohem více času doma, mohou se nám věci nakupit více než obvykle, ale někteří lidé to posunuli na zcela novou úroveň,“ doplnil Richmond s tím, že lidé alespoň uvidí, že nejsou jedinými bordeláři.

Vysvětlil, že uzávěrka se už blíží a na šťastlivého výherce už čeká nová postel. „Možná ale budou muset trochu poklidit, než dorazí,“ uzavřel.

Vyřazená dívka seřvala porotu a bylo po soutěži krásy

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám