Hlavní obsah

Vyřazená dívka seřvala porotu a bylo po soutěži krásy

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V thajské provincii Songkhla se porotcům i divákům naskytla netradiční podívaná. Vztek se zmocnil účastnice soutěže krásy poté, co byla vyloučena v semifinále. Hodnocení poroty podle ní nebylo spravedlivé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Účastnice soutěže miss v Thajsku se začala dohadovat s porotci, že měla postoupit onaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Ornapan Na Chiang Maová věří, že byla vhodnou kandidátkou na postup do poslední pětice a všechny otázky zodpověděla správně. Krátce po vyslechnutí verdiktu poroty se proto čtyřiadvacetiletá žena rozhořčeně chopila mikrofonu a za vydatného potlesku publika se vydala směrem k porotcům.

„Víme, kdy odpovíme správně a kdy si zasloužíme postoupit do finále!“ křičela pobouřeně mladá žena, než byl mikrofon odpojen organizátory, uvedla agentura AP.

Nejkrásnější žena? Muži nebudou mít v německé soutěži krásy žádné slovo

Koktejl

Soutěž krásy Miss Samilla byla nejprve kvůli incidentu na hodinu přerušena. K Ornapan se ale postupně přidaly i další vyřazené dívky a organizátoři tak byli nuceni soutěž ukončit.

Finanční odměna byla rozdělena mezi všechny semifinalistky, korunku krásy však nikdo nezískal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám