Hlavní obsah

V Anglii prodávají džem s vlasy princezny Diany

– Londýn

Bizarní snídaňovou pochoutku nabízejí v londýnské Barbican Art Gallery. Vystavovatelé tam prodávají za pouhých pět liber (asi 150 korun) džem s přídavkem vlasů princezny Diany. Pochoutka nese název Occult Jam (Okultní džem) a vyrobila ho pro galeristy společnost Bompas & Parr.

Článek

Vlasy výrobci údajně získali na aukci vlasů slavných osobností za pouhých deset dolarů (asi dvě stě korun). Džem je vyroben z mléka, cukru a ginu a vlasy jedné z nejslavnějších princezen Velké Británie do něj byly přidány na konci vaření.

„Dodnes si děti mohly užít při snídani nejrůznější surrealistickou zábavu na balení ranních cereálií. Okultní džem umožňuje tentokrát dospělým vychutnat si bizarní snídani. Každá sklenice džemu obsahuje skandály a intriky bulváru, ale chutná úžasně,“ tvrdí Harry Parr ze společnosti Bompas & Parr.

Řada Occult Jam obsahuje také další dva druhy džemů „Absinthe and Pineapple“ (absinth a ananas) s přídavkem písku z Velké pyramidy a „Plum and Oak“ (švestka a dub) s přídavkem koňaku a dřeva z lodi Victory admirála Nelsona.

Foto: Profimedia.cz

Princezna z Walesu, Diana Frances Spencerová

Reklama

Výběr článků

Načítám