Hlavní obsah

Unikátní fotografie: Miminko vystrčilo ruku z dělohy a chytilo za prst porodníka

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Randymu Atkinsovi z Arizony se podařilo vyfotit životní snímek. Během porodu své dcery císařským řezem zachytil okamžik, při kterém jeho zatím ještě nenarozená dcera vystrčila svou ručičku z dělohy a sevřela prst porodníka.

Nenarozená holčička vystrčila ruku z matčiny dělohy a potřásla si rukou s porodníkemVideo: Randy Atkins, Classic pin-up photography

 
Článek

Dítě se narodilo už 9. října 2012, ale Atkins se svou ženou Aliciou zveřejnili fotografii na Facebooku až před Vánoci. Snímek se okamžitě stal senzací, lidé ho sdíleli na různých sociálních sítích, šířil se proto doslova raketovým tempem.

Novopečení rodiče najednou dostávali pozvánky do různých televizních show, poskytovali rozhovory, a dokonce se objevila i nabídka na odkoupení práv k fotografii.

Atkinsovi nezapomněli ani na doktora Allana Sawyera, který jejich dceru jménem Nevaeh přivedl na svět. Snímek nechali vytisknout na plátno a darovali ho porodníkovi. Ten přiznal, že něco podobného se mu ještě nestalo a označil fotografii za unikátní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám