Hlavní obsah

Údajný zloděj uvízl na parapetu ve třetím patře, přišel však s jiným vysvětlením

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh Inda, který byl identifikován pouze jako Suhant B., na první pohled vypadá jako případ odvážného zloděje. To však sám muž popírá a přichází se svou verzí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj uvízl na parapetu ve třetím patře, sundávat ho museli hasičiVideo: AP

 
Článek

Suhant v neděli vyšplhal v indickém Bengalúru do třetího patra bytového domu. Když ale zjistil, že za oknem je mříž, odvahu na cestu dolů už nenašel. Během rána kolemjdoucí na ulici upozornili rodinu, která v bytě žije, že mají na parapetě muže. Ti zatím přivolali policii a hasiče, zatímco muž se snažil dovolat pomoci.

Hasiči po příjezdu dostali vystrašeného muže dolů po žebříku. Policie později uvedla, že se domnívá, že se osmadvacetiletý muž snažil vyšplhat k oknu a chystal se byt vykrást, což mu znemožnila okenní mříž.

Kdepak snadná oběť, stařík zaujal proti zloději postoj profesionálního boxera

Koktejl

Suhant však tvrzení policie odmítá a vysvětluje svůj čin zásadně jinak. „Tvrdí, že nahoru vylezl, když utíkal z opilecké rvačky s jeho kolegy,” uvedla policie.

Ta nyní musí prověřit obě verze a rozhodnout, kde se skrývá pravda. O vyšetřování zatím nejsou dostupné další informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám