Hlavní obsah

Učiteli matematiky u tabule pomáhají sexy asistentky. Udržují prý pozornost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dost netradičně se snaží udržet pozornost studentů učitel matematiky z Tchaj-wanu. Najal si totiž několik mladých a většinou spoře oděných žen, které mu během online lekcí asistují s mazáním tabule. A zdá se, že jeho metoda funguje, lekce jsou totiž stále populárnější.

BEZ KOMENTÁŘE: Učitel najal na on-line hodiny sexy mazačky tabule, aby udržel pozornost studentůVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Zatímco Čang Su píše rovnice křídou na tabuli a vysílá přitom živě pro zájemce o matematiku na internetu, několik asistentek okolo maže popsanou tabuli.

Ačkoliv může metoda pořádně zavánět sexismem, Čang Su si vlastní nápad nemůže vynachválit. „Našel jsem konečně ten správný recept, aby studenti věnovali hodinám matematiky pozornost, a díky tomu se naučí více,“ říká učitel.

Violoncello z tiskárny tvoří učitel a programátor

Muži

Asistentky přitom nejsou do výuky nijak zapojeny, jejich oblečení má navíc často na míle daleko od školní uniformy. Drobná modelka dokonce neváhá použít žebřík, aby po něm vylezla a dosáhla až do horní části popsané tabule.

Zdá se však, že Čang Su našel díru na trhu, protože zájem o jeho lekce prudce roste, a učitel plánuje nabídku vyučování rozšířit, uvedla agentura AP.

Anketa

Co si o metodě tchaj-wanského učitele myslíte?
Nevadí mi to, je to přínos pro studenty
83,3 %
Je to nevhodný sexismus
16,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12167 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám