Hlavní obsah

Tygr si vyskočil pro maso 3 metry vysoko

Jižní Afrika

Neuvěřitelný výskok předvedl tygr v jedné rezervaci v Jižní Africe, který zvládl vyskočit 3 metry vysoko, aby si chytil do tlamy maso. Pořízené záběry tak ukazují zpomalený záběr ladného výskoku. Zvíře vyskočilo nad oplocení výběhu. Turisté v blízkosti výběhu byli z celé akce v šoku.

BEZ KOMENTÁŘE: Tygr si vyskočil do vzduchu pro maso

 
Článek

Pečovatelé společně s několika turisty vyrazili v jedné z tygřích rezervací nakrmit hladové tygry. Dva z nich už netrpělivě čekali na maso. Ve chvíli, kdy pečovatel vyhodil maso do vzduchu, po něj jeden z tygrů nečekaně vyskočil do vzduchu. Výskok se amatérskému filmaři podařilo dokonale zachytit a také zpomalit.

„Pokud se pozorně člověk podívá, uvidí, že tygr skutečně vyskočil výše, než je plot jeho výběhu. Jsou to velmi působivá zvířata,“ nadšeně popisuje turista, který celou akci zfilmoval.

Navzdory své velikosti a hmotnosti se tygrovi podařilo velmi ladně vyskočit. Podle odhadů by bylo zvíře schopné vyskočit až dvacet stop. Afrika nabízí na mnoha místech celou řadu tygřích rezervací, ve kterých mohou turisté obdivovat a dokumentovat tyto nebezpečné tvory hodně zblízka.

Reklama

Výběr článků

Načítám