Hlavní obsah

Tvář chlapce se prý šest týdnů po jeho smrti objevila na fotografii

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Truchlení rodičů z americké Oklahomy, kteří přišli při řádění tornáda o syna, nabralo nový rozměr. Na fotografii pořízené šest týdnů po jeho smrti totiž spatřili chlapcovu tvář a jsou přesvědčeni, že nad rodinou drží ochrannou ruku jako anděl strážný.

Duch mrtvého chlapce se zjevil na fotografii

 
Článek

Malý Nicolas McCabe zemřel 20. května v troskách základní školy poté, co na město Moore udeřilo mohutné tornádo. O zhruba šest týdnů později si při Dnu nezávislosti jeho sestřenice hrála s prskavkou a její otec ji při tom vyfotil. Snímek si prohlédl až nedávno a nemohl uvěřit vlastním očím.

Kromě své dcerky na něm totiž spatřil ještě tvář někoho jiného. A podle rodiny to je právě Nicolas.

„Nicolas miloval Den nezávislosti, miloval petardy. Když můj bratr tu fotky viděl, tak se mu prý zježily chlupy na zátylku,“ řekl otec Nicolase Scott pro zpravodajský server News9.com.

„Byl jsem dojatý. Je jasné, že tam jsou dva lidé. Nebo jeden člověk a jeden duch,“ uvedl McCabe. Je přesvědčený, že druhým dítětem na fotografii je jeho syn. „Cítím to, víte. Cítím, že tam je,“ řekl.

McCabe dodal, že snímek zpochybňuje mnoho skeptiků, podle kterých se jedná jen o rozmazanou fotografii, ale jemu na tom nezáleží. „Můžou si říkat, co chtějí. Já tomu věřím. Věřím, že nás ochraňuje,“ řekl McCabe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám