Hlavní obsah

TV Nova: Mareš do Esa, Belohorcová asi do Peříčka

ČTK, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Výměny moderátorů v Esu a zřejmě i v Peříčku provádí v těchto dnech televize Nova. Leoš Mareš nahradí od září Gábinu Partyšovou v moderování hudební hitparády Eso. Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová, která uváděla na Markíze erotický pořad Laskání, míří do Peříčka a zřejmě odsune, rovněž od září, Zuzanu Pavličovou.

Foto: Jiří Horák videovize.info

Přestože poslední, ještě s bronzovým pohárem. Posádka pořadatelské dračí lodi v čele s Kateřinou Neumannovou a Martinem Doktorem.

Článek

Partyšová z pořadu Eso odchází, protože se chce údajně věnovat zpěvu a vydat cédéčko, nadále však zůstává jako moderátorka společenského TV magazínu Novy Prásk!

Blondýnka Pavličová prý hodlá přejít do jiné televize. "Dostala jsem nabídku, která se neodmítá. Byla lepší nejenom po finanční stránce," řekla její nástupkyně Belohorcová listu Nový čas, podle něhož si půvabná slovenská moderátorka může měsíčně polepšit o více než sto tisíc korun.

Belohorcová nepotvrzena, Mareš jistý

Nova ale její nástup včera nepotvrdila. "Nemůžeme to potvrdit, oslovili jsme pro Peříčko ještě jiné adeptky a výběr není definitivně ukončen. Navíc Pavličová ještě oficiálně neoznámila svůj přechod na jinou televizi," řekl ve čtvrtek Právu mluvčí Novy Petr Kostka.

Mareše však Kostka potvrdil. Šoumen Mareš prošel mnoha českými rádii jako moderátor a prosadil se i na hudební scéně. V anketě Zlatý slavík 2001 se stal skokanem a zároveň objevem roku. Vydal dvě alba písní, nyní chystá třetí.

Reklama

Související články

Partyšová opouští Eso

Moderátorka Gabriela Partyšová opustí roli své fiktivní sestry Rebeky a s ní spojené uvádění hudebního pořadu Eso na televizi Nova. Chce totiž rozjet hudební...

Výběr článků

Načítám