Hlavní obsah

Trump a Kim se objímali a nebylo daleko k polibku. Šlo ale jen o dvojníky

Novinky, vps

Americký prezident Donald Trump si potřásá rukou se severokorejským vůdcem Kim Čong-unem, oba státníci se objímají a dojde i na naznačení polibku. Přesně takové scény byly k vidění ve středu v Hongkongu, k realitě ale měly hodně daleko. Jednalo se totiž jen o dvojníky obou kontroverzních lídrů svých zemí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vzácný pohled - americký prezident a vůdce KLDR v objetí - šlo ale jen o dvojníkyVideo: Reuters

 
Článek

Dvojice — za pobaveného přihlížení místních obyvatel i turistů, kteří si ji nadšeně fotili — v Hongkongu propagovala píseň k čínskému novému roku.

Jako Kim vystupoval v Hongkongu žijící australský hudebník, jenž uvedl pouze své křestní jméno Howard. K davu vykřikoval „smrt Americe“ a na sobě měl typickou černou uniformu.

Jeho nového kamaráda Donalda Trumpa hrál 66letý Dennis Alan, který je také muzikantem a pochází z Chicaga. Blonďatá paruka na jeho hlavě byla opravdu velmi snadno zaměnitelná s účesem nového amerického prezidenta.

Práci má už od kampaně

Alan začal jako Trump vystupovat krátce po začátku americké prezidentské kampaně.

„No, byl jsem stejně jako všichni ostatní překvapený. Kamarádi a známí mi říkají, že mám teď stálou práci, což je pro hudebníka, a to obzvlášť v Americe, docela vzácné,“ svěřil se pro agenturu Reuters.

Do role už se solidně vžil, ale do svého kolegy má ještě daleko. Z Howardových komentářů se totiž zdá, že jako Kim už i přemýšlí.

„Myslím, že to bude skvělý vůdce,“ vyprávěl o Trumpovi. „Je mi hodně podobný, je také diktátor. Myslím si, že změní Spojené státy v Severní Koreu 2.0, takže budeme skvělí přátelé,“ dodal přesvědčivě dvojník severokorejského vůdce.

Předobrazy obou herců denně ovlivňují svými rozhodnutími životy občanů svých zemí, dvojníci v Hongkogu ale dali místním obyvatelům jen jedno nařízení: Žádné selfie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám