Hlavní obsah

Třináctiletý chlapec se pyšní svým otcovstvím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOŠICE/VEĽKÁ LOMNICA

Mediální hvězdou se na Slovensku v poslední době stal třináctiletý Marcel z Velké Lomnice, který se již brzo stane otcem. Jeho o tři roky starší partnerka Mária se podle svých slov docela těší na dítě, ale možná víc se jí líbí představa, že by mohla být nevěstou.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Nijak ji nermoutí, že se jí pravděpodobně nevyhne trestní stíhání. "Vyváznu maximálně s podmínkou," tvrdí sebevědomě nastávající mladá maminka a dodává: "Už se docela těším, že budu mít dítě a možná ze mne bude i nevěsta."

V cikánské osadě nejsou výjimkou

Patřičně hrdý je na sebe i budoucí otec. Mária Andrejová, zástupkyně ředitele zvláštní školy, kam oba nastávající rodiče chodí, tvrdí, že chlapec je dost drzý od té doby, co se stal "mediální hvězdou". Jakmile se totiž provalilo, že otcem dítěte, které čeká 16letá dívka, je teprve 13letý chlapec, začalo se o případu psát na celém Slovensku.

Rodiče obou dětí však přesto o celé záležitosti nevěděli až do doby, kdy na dívce začalo být znát těhotenství. V osadě, kde oba mladí lidé spolu se svými rodiči žijí, prý ale takovéto časné těhotenství není ničím výjimečným. Právě z osady Nový dvůr u obce Velká Lomnica nedaleko Kežmarku totiž pochází také 13letá dívka, která přivedla na svět své první dítě loni, kdy jí bylo pouhých 12 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám