Hlavní obsah

Tříletý chlapec uvízl v pračce, hrál si s matkou na schovávanou

Novinky, Dagmar Plecháčová
Tchaj-jüan

Maminka z čínského Tchaj-jüanu v provincii Šan-si na vlastní kůži poznala, v jak svízelnou situaci se může zvrtnout zdánlivě nevinná hra na schovávanou. Tříletý chlapec jménem Čchao-fan se před ní chtěl ukrýt do bubnu pračky, jenže vylézt ven už nebylo možné. Na pomoc museli přispěchat hasiči.

Hasiči vyřezali dítě uvízlé v pračce Video: ČTK

 
Článek

Chlapec se v bubnu zasekl poté, co si nohy skrčil a už mu nešlo se dostat zpátky. Dítě se nakonec podařilo zachránit hasičům. Přispěchali však i kameramani z čínské státní televize CCTV.

Záchranáři nakonec museli použít kotoučovou pilu, která řezala buben jen pár centimetrů od nohou malého Čchao-fana. Uplakané dítě se nakonec po několika hodinách podařilo vysvobodit a jeho matka jej nemohla přestat objímat.

Uvíznutí či vyprání v pračce není ojedinělé

Případy, kdy se do pračky dostanou omylem děti či zvířata nejsou až tak ojedinělé. Před rokem například matka v pračce vyprala svého sedmiměsíčního syna, ten sice utrpěl drobná zranění, ale naštěstí přežil bez dlouhodobých následků. [celá zpráva]

Koček, které jejich majitel nevědomky vypral v pračce, bylo již také několik. Poslední medializovaný případ se stal v australském Melbourne. Sedmiměsíční kotě Suki tam vlezlo do pračky a přežilo celý prací program včetně máchání a ždímání. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám