Hlavní obsah

Třicátník vystoupil z řady a hledá lásku originálně. Ozývají se však také muži

Novinky, nčs
Manchester

Je mu třicet let a mnoho jeho přátel už je ženatých, případně mají dlouhodobý vztah. Mark Rofe z anglického Sheffieldu však stále nemůže najít tu pravou. Rozhodl se tak, že o sobě dá světu vědět, půjde štěstí naproti a vylepí inzerát na billboard u silnice v nedalekém Manchesteru.

Foto: Profimedia.cz

Markovi se nedaří objevit tu pravou.

Článek

Markovi se nedaří objevit lásku, po které prahne už dlouhé roky. Moderní seznamovací aplikace ho přestaly bavit, tak se rozhodl, že vystoupí z davu a pořídí si billboard u rušné silnice, na který umístí inzerát s nabídkou rande.

A jak se vlastně myšlenka s billboardem zrodila? Zřejmě není překvapením, že v hospodě. „Jako každý dobrý nápad,” žertuje Mark, který myšlenku skutečně zrealizoval a pořídil si reklamní plochu za 425 liber (12 500 korun).

Foto: Profimedia.cz

Na billboardu zveřejnil odkaz na webovou stránku.

Na ni kromě svojí fotografie umístil i motivační vzkaz a odkaz na internetovou stránku, kde píše kromě základních údajů také vlastní legračně formulovaný popis, v němž se označuje za extrémně přitažlivého. Případní zájemci mohou vyplnit formulář a čekat, zda se Mark ozve.

„Někdo tvrdí, že jsem utratil dost peněz zbytečně. Já ale říkám, že pokud se mi skutečně podaří za tu cenu najít lásku, pak je to vlastně docela levné. Snažím se to dělat vtipně, abych nevypadal jako naprostý zoufalec,” vysvětluje Mark.

A billboard táhne. Na inzerát se ozvalo už přes sto lidí, bohužel pro heterosexuála Marka zhruba polovina z nich jsou muži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám