Hlavní obsah

Topolánek nahradil politiku hokejem, letí hrát turnaj do Moskvy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalý premiér Mirek Topolánek se dal na hokej. Letí s týmem českých celebrit HC Olymp sehrát exhibiční hokejové utkání proti ruským hvězdám do Moskvy. Jednou týdně tvrdě dře na ledě.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Mirek Topolánek

Článek

Mirek Topolánek je novou posilou týmu celebrit HC Olymp. Do Moskvy odlétají příští týden v pátek, aby sehráli charitativní utkání proti ruským hvězdám. Jsou odhodláni "ruskou sbornou" porazit a pečlivě se připravují. V Moskvě stráví tři dny.

"Nejsme občasní hráči, trénujeme jednou týdně. Poslední tréning před odletem máme v neděli," prozradil kapitán týmu HC Olymp Martin Dejdar, který povolal na turnaj do Moskvy i pětici politiků.

"Hrát se bude na čtyři pětky a podmínkou z ruské strany bylo, že bude hrát pětice politiků, umělců, hvězd hokeje a pětice dětí," vysvětlil Dejdar.

Za celebrity nastoupí vedle Dejdara herci David Suchařípa, Jiří Mádl a Sagvan Tofi a hokejový komentátor Jiří Hölzel. Mezi žáky 6. třídy Sparty Praha hraje například Dejdarův syn Matěj.

Kdo z týmu bude na ledě bitkař, se prý uvidí. "Sagi nebo Mádl," smál se Dejdar dvěma nejmenším členům týmu. "Já rozhodně ne. Já budu rád, já budu dovádět až o večerech s děvočkama," smál se Tofi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám