Hlavní obsah

Tomáš Savka plánuje děti až po třicítce

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tomáš Savka si jako malý kluk nejraději hrál na mašinfíru nebo na popeláře. A když si zrovna nehrál, tak prý pořádně zlobil: "Já byl vždycky dítě z divokých vajec, a to nejen doma, ale i ve škole, chvíli jsem neposeděl." Dospělí okolo něj to prý naštěstí zvládali s nadhledem.

Foto: Václava Simeonová
Článek

"Rozhodně mě nestrašili. To jsem se už spíš děsil sám. Nejvíc jsem se bál jít do našeho sklepa. I dnes tam nerad chodím, jsou tam krysy a tak... To víte, činžák v malém městě," vysvětlil.

Tolerance k dětem

Ačkoliv není zatím pevně rozhodnutý, zda chce mít děti, o tom, jak by své potomky vychovával, má naopak poměrně jasno.

"Ještě jsem o dětech nepřemýšlel, ale až to na mě přijde, tak určitě po třicítce. Snažil bych se být ke svým dětem trochu tolerantnější, než byli naši. Tím rozhodně nechci říct, že by moji rodiče nebyli tolerantní, jen dnes je vše ve společnosti volnější, a tak je asi třeba k dětem trochu jinak přistupovat," zamyslel se Tomáš.

Příliš by je prý pravděpodobně neomezoval ani ve hraní akčních počítačových her, i když k nim sám má jisté výhrady.

"S takovými hrami se to nesmí pochopitelně přehánět. Ale myslím si, že když se některé věci dítěti předem dobře vysvětlí, tak je pochopí. Ono totiž násilí je všude kolem nás, nejen ve hrách, ale i v běžném životě. Věřte, že vím, o čem mluvím," uzavřel zpěvák.

Reklama

Související články

Tomáš Savka obdivuje Anetu Langerovou

Finalista soutěže Česko hledá SuperStar Tomáš Savka se netají obdivem k vítězce Anetě Langerové. Mimo jiné si u první české SuperStar váží toho, že se nijak...

Zpěvák Savka o rvačce zřejmě mlží

Muzikálový zpěvák a finalista SuperStar Tomáš Savka, který se o silvestrovské noci popral na zábavě ve Starém Sedle na Sokolovsku, kde utrpěl několik řezných...

Výběr článků

Načítám