Hlavní obsah

Tomáš Krejčíř vystoupil ze sekty, která zakazuje alkohol, a začal pít

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátor a herec Tomáš Krejčíř (39) vystoupil z Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů, jehož členům se říká mormoni. A konečně se může věnovat radovánkám hříšníků, jako je třeba alkohol.

Článek

"Po letech abstinence si alkohol vychutnávám," přiznal Novinkám Krejčíř.  "Nedávno jsme byli s manželkou na vesnickém plese a přiznám se, že tam těch panáků bylo docela dost," usmíval se Krejčíř na vyhlášení nejlepších nealkoholických míchaných drinků Mattoni Grand drink.

Ani tam nezůstal u nealka a na začátku večera si dal koktejl z tequily. Poté už popíjel virgin mojito, v němž již nebylo z havanského rumu ani kapka. Krejčíře totiž čekala cesta autem za manželkou na ples v krčském zámečku.

Krejčíř po vystoupení ze sekty může pít nejen alkohol, ale také čaj a kávu, což Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů svým členům také zakazuje. "Káva mi nechutná, tu nepiji stále, čaj mám rád," prozradil Krejčíř.

Důvody, proč ze sekty vystoupil, ale prozradit nechtěl. "To jsou osobní důvody, určitě to ale není fakt, že jsem církvi odevzdával 10 procent svých příjmů, jak spekuluje bulvár. Málokdo třeba ví, že desátky pomáhaly například lidem po povodních a používaly se na velmi bohulibé účely," upřesňuje Krejčíř, kterého na akci "zdobila" modřina u pravého oka.

Že by se účastnil rvačky, ihned vyvrátil. "Jsem spolumajitelem kliniky estetické a plastické chirugie Top Esthetic.  Hodně věcí nejdříve zkouším na sobě. Modřina je následkem mezoterapie - vyhlazení vrásek pomocí aplikace kyseliny hyaluronové," dodal Krejčíř.

Vyhlášení soutěže o nejlepší nealkoholický koktejl si vedle Krejčíře nenechaly ujít i další známé tváře. Dorazili Jitka Válková s přítelem, těhotná Simona Krainová, Dara Rolins, Josef Karas nebo Světlana Nálepková a Vlastimil Harapes. Show moderoval Leoš Mareš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám